Kamar layanan RTMC Polda Jatim Kobongan – Detak Berita

Kamar layanan RTMC Polda Jatim Kobongan

SURABAYA, Detak Berita – Kobongan kedadean ing kamar regional traffic management centre (RTMC) Ditlantas Polda Jawa Timur. Beluk ireng lan urupe geni katon munclak-munclak. Nanging, saiki kobongan wes kasil dileremke.

Kabid Humas Polda Jatim Kombes Trunoyudo Wisnu Andiko kandha kobongan iki kedadean wiwit jam 18.30 WIB. Rampung meruhi ana kobongan, kang tugas piket ing panggonan langsung nglerem-ake kanthi water canon.

“Nalika tanggal 15 November kira-kira jam 18.30 WIB mau ana sithik wawa geni kang banjur mundhak dadi geni kang mengko kita goleki jalaran-e”, kandhane Truno ing Mapolda Jatim Jalan Ahmad Yani Surabaya, Minggu (15/11/2020).

Truno kandha kamar kang kobongan yaiku ing salah siji kamar loket layanan STNK ing RTMC Ditlantas Polda Jatim. Senajan wes lerem, Truno kandha Polisi ditulung PMK isih ngecek wawa geni.

“Nanging, mau kanthi kasigapan saka internal wiwitan nganggo kendaraan water canon lan banjur ditulung uga PMK, wes bisa dikendhalen-ake. Nanging saiki isih sajroning langkah pangecekan sisa wawa geni”, dheweke nambahke.

Bejo sajroning kobongan iki ora ana kurban jiwa. Nanging, Truno durung bisa mestek-ake jalaran kobongan merga isih jroning langkah kajian tim forensik.

“Ora ana kurban blas. Kahanan kantor ana piket, mulane cepet konangan lan di lakok-ake pangendalian. (Jalarane) kita ora bisa nyimpulke ya. Iku forensik”, mungkasi.

DB

Related posts

Leave a Comment