Gus Ipul Pengen Produk Tanggulangin Bisa Nembus Pasar Ekspor

Gus Ipul Ekspor Tas detak berita

SIDOARJO, Detak Berita — Calon Gubernur Jawa Timur Saifullah Yusuf -Gus Ipul- arep nggawa produk Jatim menyang pasar ekspor. Salah sijine nyurung produk kerajinan kulit Tanggulangin Sidoarjo. Bab iku dikandha-ake calon gubernur Jatim nomer 2 nalika nekani produk kulit ing Koperasi Intako, Desa Kedengsari, Kecamatan Tanggulangin, Sidoarjo, Selasa (20/2/2018). Miturut Gus Ipul, produk kulit kaya tas lan sepatu kang ana ing Sidoarjo tau ngalami wektu apik. Malah tau uga ngalami wektu peteng nalika ana bencana Lumpur Lapindo taun 2006. “Produk kulit saka Tanggulangin iki ndadek-ake mongkog. Senajan wis ngalami wektu…

Read More