Sekolah SD Ambruk, 1 Murid lan Guru Mati, 11 Mlebu Rumah Sakit

cross polisi

SURABAYA, Detak Berita – Gedung kelas Sekolah Dasar Negeri (SDN) Gentong ing kutha Pasuruan ambruk, Selasa (5/11/2019) esuk. Siji Guru lan siji murid dilapor-ke mati ing panggonan, sauntara 11 murid liyane mlebu  rumah sakit merga ngalami tatu ketiban reruntuhan gedung kelas. Kabar kang dikumpul-ke saka Polda Jatim, gedung SDN ing dalan Kyai Sepuh nomer 49, Kelurahan Gentong Kecamatan Gadingrejo iku dilapor-ke ambruk jam 08.15 WIB. Gedung iku dinggoni 4 kelas yaiku kelas II A, II B, V B, lan V A. “Murid kelas II A lan II B lagi sinau…

Read More

Wit Ambruk Nalika Upacara Gendera, 2 Murid SD Mati

pohon tumbang di Gorontalo

GORONTALO, Detak Berita –  Loro murid SD mati, jalaran ketiban wit ringin nalika melu  upacara gendera, Senin (4/9/2017). Dheweke murid  SDN 12 Kabila Kabupaten Bone Bolango. Sakliyane 2 kurban mati, loro murid  bundhas diramut  ing rumah sakit Toto Kabila. “Nalika lagi ngleksana-ake  upacara gendera  jam 07.00 Wita, ujug-ujug wit ambruk kang nibani  murid,” kandhane  AKBP Kabid Humas Polda Gorontalo. Kedadean iki  nggawe-ake  upacara gendera bubar, para guru langsung nulung kurban lan nggawa menyang rumah sakit  kanggo oleh rumatan. Esuk iki kurban isih ana ing RS Toto Kabila. Kang mati arep…

Read More