Lindhu Lombok, 143 Pasien Diramut ing Lapangan Kantor Pemda Sumbawa

gempa lombok 2018-1

JAKARTA, Detak Berita  – Lindhu kang gedhene 7 SR nggoyang maneh Lombok, NTB. Jalaran lindhu iku, akehe 143 pasien saka RSUD Sumbawa Besar kudu dipindahke menyang  lapangan. Kabar saka Kapolres Sumbawa Besar AKBP Yusuf Sutedjo, Senin (20/8/2018), pindahan dilakok-ake ing Senin tengah wengi kira-kira jam 00.35 Wita. “Dilakok-ake  pindahan tumrap pasien saka RSUD Sumbawa 143 uwong menyang  Lapangan Kantor Pemda jalaran saka lindhu kang gedhene 7 SR,” kandhane Yusuf sajroning katerangan katulis, Senin (20/8/2018). Pindahan dilakok-ake  utamane kanggo ngendhani  lindhu susulan. Sawetara  tenda wis dimadeg-ake Sabhara lan Brimob Subden 2a…

Read More