Ngadhepi Mangsa Tandur, Stok Rabuk ing Jatim Dijamin Aman

pupuk musim tanam

MADIUN, Detak Berita – Ngadhepi mangsa tandur panyebar rabuk wiwit nyebar-ake rabuk subsidi. BUMN PT. Petrokimia Gresik njamin garapan  mangsa tandur  jangka wektu Oktober 2019 nganti Maret 2020, ora arep ana langkane rabuk. “Kita mesthi ngupaya-ake kanggo njamin pasokan rabuk subsidi ing  daerah dhewe-dhewe. Kita kabeh pengen ora ana maneh aran rabuk langka,” kandhane Manager Humas Petrokimia Gresik, Muhammad Ihwan, marang wartawan ing Madiun, Selasa (8/10/2019). Mangsa udan kang dikira-kira wulan Oktober 2019, kang dibarengi mangsa tandur pari, kandhane Ihwan saiki pasokan wis ngluwihi saka jatah pasokan rabuk nasional. Nganti…

Read More