MRT Jakarta Gage Operasi, Nerima Lulusan Taruna API Madiun

API Madiun

MADIUN, Detak Berita — Direktur Keuangan PT Mass Rapid Transit (MRT) Jakarta Tuhiyat  kandha wis nerima 105 lulusan Akademi Perkeretaapian Indonesia (API) ing Madiun kanggo nglakok-ake  moda transportasi cepet kang gage arep mlaku ing  Maret 2019. “Taun kepungkur kita nerima 75 lulusan API Madiun lan taun iki 30 uwong. Dheweke kabeh arep dadi bagiyan saka 560 uwong kang kita terima kanggo nglakok-ake  MRT Jakarta,” kandhane Tuhiyat sajroning pidato-ne nalika wisuda taruna API ing Madiun, Kamis wingi ( 30/8/2018). Tuhiyat  kandha MRT Jakarta milih lulusan akademi gawean Kementerian Perhubungan iku jalaran…

Read More

MRT Uji Coba Bab Sinyal nganti Stasiun Bundaran HI

MRT 2018

JAKARTA, Detak Berita  – PT MRT Jakarta neruske uji coba sistem sinyal (system acceptance test) nganti Stasiun Bundaran Hotel Indonesia (HI) ing Senin (20/8/2018). Uji coba iki nganggo rangkaian sepur kapisan MRT Jakarta kanthi daerah uji coba saka  Depo Lebak Bulus menyang Stasiun Bundaran Hotel Indonesia liwat dalan up-track (rel menyang Stasiun Bundaran Hotel Indonesia) lan balik menyang Depo Lebak Bulus uga liwat dalan up-track. “Kanggo kapisan-e sepur MRT Jakarta liwat ing dalan ngisor lemah. SAT sinyal kasil cocok karo kepenginan,” kandhane Corporate Secretary MRT Jakarta Tubagus Hikmatullah sajroning katerangan…

Read More