Persebaya Kalah, Panyengkuyung-e Semrawut, Baliho Diobong

persebaya kalah

SURABAYA, Detak Berita – Kalah-e Persebaya Surabaya saka PSS Sleman ndadek-ake semrawut. Panyengkuyung kang kuciwa  mlebu ngliwati njero lapangan lan ngrusak. Ing kandang-e dhewe, Stadion Gelora Bung Tomo, Selasa (29/10/2019) sore WIB, Persebaya kalah 2-3 sajroning terusan Liga 1. Nalika wasit Thoriq Alkatiri nyebul sempritan dawa tanda bal-balan bubar, panyengkuyung nyerbu mlebu lapangan. Sawetara fasilitas ing njero lapangan dirusak karo panyengkuyung. Baliho ing pinggir lapangan dadi sasaran amukan. Panyengkuyung malah ngobong baliho kang ndadek-ake beluk ireng banget mumbul mendhuwur. Dheweke uga mlebu menyang lorong kang main. Kang tugas kaamanan ngupayak-ake…

Read More

Pertarungan Luar Biasa Mitra Kukar Saat Hadapi PSS

PicsArt_02-09-05.37.04

YOGYAKARTA, Detak Berita – PSS Sleman dan Mitra Kukar bertemu di Stadion Maguwoharjo, Sleman, Kamis (9/2/2017), untuk menjalani laga kedua penyisihan Grup 1 Piala Presiden 2017. Bermain mulai jam 15.00 WIB, babak pertama pertandingan ini berjalan cukup menarik. Kedua tim silih berganti melakukan serangan sepanjang 45 menit pertama. Pada menit ke-2, Bayu Pradana mengirim sundulan selamat datang ke pertahanan tim tuan rumah. Namun, sundulan kapten Mitra Kukar itu masih belum berhasil membobol gawang PSS yang dijaga Tri Goentoro. PSS balas mengancam gawang Mitra Kukar yang dikawal Geri Mandagi. Menit ke-9, Chandra…

Read More