Pamudhunan 3 Yuta Liter Banyu Resik kanggo Mangsa Ketiga ing Kulon Progo

Kekeringan Kulon Progo detak berita

Kekeringan ing Kulon Progo KULON PROGO, Detak Berita – Kabupaten Kulon Progo isih netep-ake status tanggap darurat  mangsa ketiga. Kira-kira 3 yuta liter banyu resik wis di dum  kangge ngebaki kabutuhan banyu resik warga ing 8 kecamatan kang kena. “Ngedhunke banyu kangge 8 kecamatan kang kena mangsa ketiga wis kira-kira 600an tengki, kawit wulan Juni kepungkur nganti  tengah Agustus iki. Saben tengki amot kira-kira 5.000 liter banyu resik, dadi wis kira-kira 3 yuta liter banyu resik kang didum marang warga”, kandhane Kepala Pelaksana BPBD Kulon Progo, Ariadi, Senin (13/8/2018). GoTravelKita.com…

Read More

Dina Buruh Mancanegara, Klumpukan Buruh Panasonic Gelar Acara Hiburan

tidak-unjuk-rasa-serikat-pekerja-panasonic-gelar-acara-hiburan

JAKARTA, Detak Berita – Federasi Serikat Pekerja Panasonic Gobel (FSPPG) nganak-ke rena-rena kagiatan sajroning ngelingi Hari Buruh Internasional utawa May Day 2017. Kagiatan iku antarane donor darah, daftar musik, bazar elektronik lan sembako, fun bike, pameriksan kesehatan, lan liya-liyane, ing Gedung Olah Raga Pondok Karya Pembangunan (GOR PKP) Ciracas, Jakarta, Senin (1/5/2017). Presiden FSPPG Djoko Wahyudi kandha, acara iku wis rutin dilakok-ake wiwit sawetara  taun kepungkur, lan ndadek-ake  klumpukan pakaryan Panasonic saya utuh. “Yen ana kang ngraya-ake May Day kanthi demo, mangga, nanging wiwit sawetara taun kita kabeh duwe cara…

Read More