Sajroning 4 Dina, 1.017 calon Ora Nekani Tes SKD CPNS Pemprov Jatim

tes cpns

SURABAYA, Detak Berita  – Tes seleksi kompetensi dasar (SKD) calon pegawai negeri sipil (CPNS) ing panggonan Pemerintah Provinsi Jawa Timur wis mlaku petang dina. Suwene petang dina iku, kacathet akehe 1.017 uwong ora melu tes SKD kang dasare komputer kang digelar ing Graha Unesa Lidah Kulon, Lakarsantri, Surabaya. Senadyan mengkono, Badan Kepegawaian Daerah (BKD) Pemprov Jatim kandha akehe katekan uwong lumayan dhuwur. “Suwene petang dina iku, akehe uwong kang teka 9.783 uwong lan ana 1.017 uwong ora teka. Akehe katekan iku wis lumayan dhuwur  lan meh padha karo tes taun…

Read More

Khofifah Kandha GBT Mambu Sampah, Pemprov Jatim: Aja Ditanggepi Elek

khofifah

SURABAYA, Detak Berita – Omongan Gubernur Jatim Khofifah Indar Parawansa kang kandha Stadion Gelora Bung Tomo (GBT) mambu sampah panen werna-werna komentar. Banjur apa tanggepan Pemprov Jatim? “Ibu gubernur menehi apresiasi banget  Bonekmania lan Pemkot Surabaya. Nanging pilihan liya kudu tetep disiap-ke, supaya kasempetan dadi pangginan tuan rumah Piala Dunia U 20 iki ora arep pindah menyang provinsi liya,” kandha Kepala Biro Humas lan Protokol Pemprov Jatim, Aries nalika ditemoni ing Kantor Gubernur Jatim, Surabaya, Sabtu (2/11/2019). Amerga, Khofifah tetep pengen lan supaya Jatim kapilih dadi salah siji panggonan Piala…

Read More