Australia Pesen Waspada Wergane, Polisi Mestek-ake Surabaya Aman

sby aman

SURABAYA, Detak Berita – Pemerintah Australia ngetok-ake kawaspadan marang wergane bab anane petunjuk serangan teroris ing Indonesia. Amerga kawaspadan iku, salah siji staf Konsul Jenderal ing Surabaya ora sida nekani acara kang diana-ake Unair, Kamis (23/8/2018) wingi. Anceman iki arupa video kang asale saka pihak kang njenengke dheweke Divisi Peretasan ISIS. Video kang diarahke kanggo pemerintah Indonesia iku sumebar ing media sosial kawit wiwitan minggu iki iku isine anceman ISIS tumrap pemerintahan Presiden Joko Widodo. Nanggepi anane rawan-e  kaamanan ing Indonesia, Polrestabes Surabaya uga mundhak-ake  kaamanan lan njamin kahanan kutha…

Read More