Karcis Sepur Mudik Riyaya Bisa Dipesen 14 Februari !

kereta lebaran

JAKARTA, Detak Berita – PT Kereta Api Indonesia (Persero) wis wiwit adol  karcis sepur  kanggo angkutan riyaya wiwit tanggal 14 Februari 2020 utawa pas-e ing dina  Jumat sesok.  Karcis iki bisa dibuka lan dipesen ing web KAI, aplikasi KAI Access, lan kabeh kanal pangedolan resmi KAI liyane. Direktur Utama KAI Edi Sukmoro kandha yen karcis kang wis dituku ing tanggal 14 Februari  arupa  jadwal mlakune sepur  reguler H-10 nganti  H+10 riyaya. Pas-e ing jadwal 14 Mei nganti  4 Juni 2020. “Karcis KA Reguler  wektu Angkutan Riyaya 1441 H arep d…

Read More

Ngadhepi Pungkasan Taun, Karcis Sepur Diskon 40 persen

kereta-stasiun-senen

MADIUN, Detak Berita  — Ngadhepi pungkasan taun, PT Kereta Api Indonesia menehi  diskon tukon karcis sepur gedhene  40 persen. Sarat-e, pesanan karcis kudu dilakok-ake kanthi online karo  aplikasi KAI Access . KAI Access yaiku aplikasi ing telepon gegem saiki kan  disediya-ake  PT KAI lan bisa diunduh liwat  Playstore kanggo panganggo Android lan AppStore kanggo sistem operasi  iOS/iPhone. “Ana diskon nganti 40 persen saka rega normal marang kang numpak  KA komersial (eksekutif, bisnis, utawa  ekonomi)/duduPSO sak-Jawa/Sumatera kang mesen karcis liwat aplikasi KAI Access versi paling anyar,” kandhane  Humas PT KAI Daop…

Read More