Ambal Warsa RI kaping-73, Warga Sulap Sampah Plastik Dadi Hiasan Kampung

HUT 73 RI di Sulsel detak berita

Warga Sulap Sampah Plastik Dadi Hiasan Kampung LUWU UTARA, Detak Berita – Warga Kelurahan Amassangan, Malangke Barat, Kabupaten Luwu Utara, Sulawesi Selatan, nganggo-ake sampah plastik dadi hiasan sajroning pangeling-eling ambal warsa RI kaping-73. Sampah plastik kang dianggo arupa botol omben, gelas omben, lan lembaran plastik liyane. Sadurunge  dianggo, warga ngresik-ake sampah plastik iku. Banjur menehi werna abang lan putih. Sawise  diwernani, sampah plastik iku dianggo  nggias kampung. Wiwit saka pager, gapura, lan hiasan liyane. Sarwa abang putih katon endah lan  ayu ngganteni umbul-umbul. GoTravelKita.com Ora mung iku, werga nggawe  wujud…

Read More