Pamudhunan 3 Yuta Liter Banyu Resik kanggo Mangsa Ketiga ing Kulon Progo

Kekeringan Kulon Progo detak berita

Kekeringan ing Kulon Progo KULON PROGO, Detak Berita – Kabupaten Kulon Progo isih netep-ake status tanggap darurat  mangsa ketiga. Kira-kira 3 yuta liter banyu resik wis di dum  kangge ngebaki kabutuhan banyu resik warga ing 8 kecamatan kang kena. “Ngedhunke banyu kangge 8 kecamatan kang kena mangsa ketiga wis kira-kira 600an tengki, kawit wulan Juni kepungkur nganti  tengah Agustus iki. Saben tengki amot kira-kira 5.000 liter banyu resik, dadi wis kira-kira 3 yuta liter banyu resik kang didum marang warga”, kandhane Kepala Pelaksana BPBD Kulon Progo, Ariadi, Senin (13/8/2018). GoTravelKita.com…

Read More