Jaga-jaga Demo ing Gedung DPR, 5.500 uwong TNI-Polri Siyaga

Polisi-dan-tentara

JAKARTA, Detak Berita – Akehe 5.500 personel gabungan TNI/Polri di dhunke menyang Gedung DPR/MPR RI, Jakarta. Bab iku kanggo jaga-jaga yen ana demo ing sacedhake gedung DPR/MPR. “5.500 uwong gabungan disiapke kanggo jaga-jaga anane aksi unjuk rasa,” kandhane Kabid Humas Polda Metro Jaya, Kombes Raden Prabowo Argo Yuwono nalika dikonfirmasi, Senin (14/10/2019). Argo kandha, jumlah iku uga anane saka Pemprov DKI Jakarta. Senadyan mengkono, nganti sore iki durung ana informasi gandheng aksi unjuk rasa ing Gedung DPR/MPR RI. “Menehi weruh (demonstrasi) menyang Polda kanggo dina iki durung ana,” kandhane. Sauntara…

Read More