Sajroning 4 Dina, 1.017 calon Ora Nekani Tes SKD CPNS Pemprov Jatim

tes cpns

SURABAYA, Detak Berita  – Tes seleksi kompetensi dasar (SKD) calon pegawai negeri sipil (CPNS) ing panggonan Pemerintah Provinsi Jawa Timur wis mlaku petang dina. Suwene petang dina iku, kacathet akehe 1.017 uwong ora melu tes SKD kang dasare komputer kang digelar ing Graha Unesa Lidah Kulon, Lakarsantri, Surabaya. Senadyan mengkono, Badan Kepegawaian Daerah (BKD) Pemprov Jatim kandha akehe katekan uwong lumayan dhuwur. “Suwene petang dina iku, akehe uwong kang teka 9.783 uwong lan ana 1.017 uwong ora teka. Akehe katekan iku wis lumayan dhuwur  lan meh padha karo tes taun…

Read More

Pemerintah mBuka Lowongan CPNS Geden ing 61 Instansi

menpan Asman

JAKARTA, Detak Berita – Sawise mbuka lowongan CPNS ing Kementerian Hukum lan Hak Asasi Manusia (HAM) lan Mahkamah Agung (MA) Agustus lalu, saiki pemerintah mbuka maneh  lowongan panriman CPNS puteran kaloro. Akehe 17.928 lowongan CPNS disebar ing 60 instansi kementerian lan lembaga lan siji pemerintah provinsi yaiku Kalimantan Utara. Menteri Pendayagunaan Aparatur Negara lan Reformasi Birokrasi (PAN-RB), Asman Abnur, kandha kabijakan panriman CPNS Tahun 2017 iki dilako-ake kanggo ngebaki keperluan pegawe ing  jabatan-jabatan strategis (core business) kang ndukung Nawacita, ngganteni  PNS kang pensiun. Sakliyane  iku, merga anane undhakan  momotan gawean…

Read More