MRT Jakarta Gage Operasi, Nerima Lulusan Taruna API Madiun

API Madiun

MADIUN, Detak Berita — Direktur Keuangan PT Mass Rapid Transit (MRT) Jakarta Tuhiyat  kandha wis nerima 105 lulusan Akademi Perkeretaapian Indonesia (API) ing Madiun kanggo nglakok-ake  moda transportasi cepet kang gage arep mlaku ing  Maret 2019. “Taun kepungkur kita nerima 75 lulusan API Madiun lan taun iki 30 uwong. Dheweke kabeh arep dadi bagiyan saka 560 uwong kang kita terima kanggo nglakok-ake  MRT Jakarta,” kandhane Tuhiyat sajroning pidato-ne nalika wisuda taruna API ing Madiun, Kamis wingi ( 30/8/2018). Tuhiyat  kandha MRT Jakarta milih lulusan akademi gawean Kementerian Perhubungan iku jalaran…

Read More