Maskapai Penerbangan Singapura Ngetokne Metode Pembayaran Mobile

Ilustrasi

SINGAPURA, Detak Berita — Maskapai penerbangan Singapura ngetokne metode pembayaran mobile Android Pay lan Apple Pay nang aplikasi mobile maskapai penerbangane kui.  Layanan Android Pay lan Apple Pay kui ditokne kanggo menehi layanan pembayaran sing luwih nyaman lan cepet. Seko coro layanan pembayaran kui, konsumen iso mbayar tiket pesawat,utowo liyane koyok biaya pesenan kursi lungguh karo asuransi plesiran. BACA JUGA Pelindo III Gelontorkan Hibah Rp.1,17 Miliar Karo coro pembayaran kui, konsumen ora perlu diwajibne ngisi informasi pembayaran sak durunge tuku lewat aplikasi Singapore Airlines. Nang layanan Android Pay, rincinan kertu kredit…

Read More