Dalan KRL Yogya-Solo Arep Didawakake Nganti Madiun

KLATEN, Detak Berita – Kementerian Perhubungan ( Kemenhub) ngrencana-ake dalan kereta rel listrik ( KRL) kang nyambungke Yogyakarta lan Solo didawakake nganti  Madiun, Jawa Timur. Juru Wicara Kementerian Perhubungan Adita Irawati kandha wacana nambah dalan KRL iku kanggo jangka wektu dawa.  “Wingi pancen wis ana wacana. Merga kita uga pengen mikirke iki nganti uga ora mung saka Jogja ngetan nanging uga ngalor. Iki mesthine rencana jangka dawa,” kandhane Aditia ing Stasiun Klaten, Jawa Tengah, Senin (1/3/2021). Nanging, saiki Kemenhub isih fokus pangembangan KRL liwat  Yogyakarta-Solo. “Saiki kita fokus dhisik kanggo…

Read More