49 Iwak Paus Kesasar ing Pantai Bangkalan Madura

BANGKALAN, Detak Berita – Akehe  49 iwak paus kesasar ing pantai Desa Patereman, Modung, Bangkalan. Kewan nyusoni laut iku nate digusah warga menyang  tengah laut, nanging mbalik maneh kesasar. “Kesasare sakbenere wingi, Kamis (18/2/2021) jam 10.00 WIB. Ana 49 kang kesasar,” kandhane Kapolsek Modung AKP Suwaji, Jumat (19/2/2021). Suwaji  kandha, nalika iku kira-kira 100 iwak paus kesasar ing pantai kang ana ing Desa Pangpajung, Modung kira-kira jam 10.00 WIB. Warga banjur nggusah atusan iwak paus iku menyang tengah laut. “Pantai iku rak ora ana nelayan-e dadi warga kang nggusah. Warga…

Read More