Semarang Banjir, Dina Iki Bandara Ahmad Yani Tutup Total

JAKARTA, Detak Berita – Bandara Internasional Ahmad Yani, Semarang, Jawa Tengah ditutup total dina iki, Sabtu (6/2/2021) merga banjir. Bandara arep dibuka maneh sesok, Minggu (7/2/2021). Sekretaris Senior Manajer AP I, Gede Eka Sandi kandha Bandara Ahmad Yani arep buka maneh nglayani  angkutan panerbangan  sesok jam 06.00 WIB. “Kita kabeh tutup bandara nganti jam 6 pagi sesok kanggo mestek-ake kaselametan lan keamanan panerbangan,” Eka kandha, Sabtu (6/2/2021). AP I miturute lagi koordinasi karo pihak maskapai kang gandheng karo lelungane penumpang kang kaimbas panutupan bandara. “Kanggo rincine kita kabeh nunggu kabar saka…

Read More