Tol Cerme-Gresik Diresmek-ake, Gratis Suwene Rong Minggu – Detak Berita

SURABAYA, Detak Berita – Gubernur Jawa Timur Khofifah Indar Parawansa ngresmekake Tol Cerme-Gresik. Kanthi arahan Kementrian PUPR, tol arep digratiske dhisik suwene rong minggu. “Kira-kira kita arep ndeleng piye kemajuane. Dadi artine yen ana operasional kabeh kang ana ing dalan tol iki. Tol iki arep digratiske suwene rong minggu iki”, kandhane Khofifah rampung  ngeresmek-ake tol iku, Sabtu (28/11/2020). Rampung diresmek-ake, Khofifah neruske, fasilitas liyane arep gage ana ing tol kang dawane 29 KM iki. Yaiku, panggonan ngaso kang rencanane disediyake ing KM 13. “Dak rasa format desain panggonan ngaso kanca-kanca bisa ndeleng….

Read More