Ana 17 Kacilakan ing Simpangan Sepur Wiwit Januari, PT KAI Ajak Warga Luwih Waspada – Detak Berita

JAKARTA, Detak Berita – PT Kereta Api Indonesia (KAI) Daerah Operasi (Daop) 1 Jakarta wis ndhata angka kacilakan kang kadadean ing simpangan sepur saka Januari ngangti September 2020. Kecathet, ana 17 kacilakan kang kedadean ing sawetara dalan simpangan langsung ing daerah Jakarta. “PT KAI Daop 1 Jakarta nyathet, wiwit Januari nganti September 2020 wis kedadean 17 kacilakan ing simpangan sepur”, kandhane Executive Vice President PT KAI Daop 1 Jakarta, Eko Purwanto sajroning katerangan kang ditrima, Rabu (14/10/2020). Eko nerangke, sawetara ana kurban mati, tatu abot lan entheng jalaran kacilakan kang kedadean ing simpangan sepur …

Read More