Karcis Sepur Mudik Riyaya Bisa Dipesen 14 Februari !

kereta lebaran

kereta lebaran

JAKARTA, Detak Berita – PT Kereta Api Indonesia (Persero) wis wiwit adol  karcis sepur  kanggo angkutan riyaya wiwit tanggal 14 Februari 2020 utawa pas-e ing dina  Jumat sesok.  Karcis iki bisa dibuka lan dipesen ing web KAI, aplikasi KAI Access, lan kabeh kanal pangedolan resmi KAI liyane.

Direktur Utama KAI Edi Sukmoro kandha yen karcis kang wis dituku ing tanggal 14 Februari  arupa  jadwal mlakune sepur  reguler H-10 nganti  H+10 riyaya. Pas-e ing jadwal 14 Mei nganti  4 Juni 2020.

“Karcis KA Reguler  wektu Angkutan Riyaya 1441 H arep d idol wiwit 14 Februari 2020 jam 00.00 WIB kanggo kamangkatan H-10 Riyaya utawa 14 Mei 2020 lan sabanjur-e,” kandhane Edi liwat katerangan resmi-ne, Selasa (11/2/2020)

Edi ngeling-ake para calon penumpang kudu luwih teliti sajroning nglebok-ake  tanggal, rute, lan data dhewe nalika mesen. Dheweke njaluk supaya  penumpang ngrencana-ake lumaku sabisane.

“Kalebu kira-kira perjalanan menyang stasiun,aja nganti  keliru lan pungkasan-e ora bisa mangkat mudik Riyaya,” Edi kandha.

Edi kandha pihak-e wis ngoptimalke sistem pangadolan karcis lan nambah daya tampung server lan bandwidth tikel loro saka dina biasa, bab iki dilakok-ake dadi langkah antisipasi mundhak-e  jumlah tamu kanal pangadolan karcis. Bab iki tujuan supaya proses pesen karcis ing kabel kanal bisa mlaku kanthi lancar.

“Pestek-ake  pesen karcis Riyaya liwat kanal resmi KAI utawa mitra resmi kang wis kerja bareng karo KAI. Tujuan-e supaya ngendhani  kabujukan, gangguan sistem, utawa  anane biaya jasa kang ora wajar. Banjur, nalika arep mesen karcis Riyaya, pestek-ake  koneksi internet stabil, siap-ake uga rute utawa tanggal pilihan liyane perjalanan, uga cek kasadiyan karcis kanthi nganggo jadwal,” Edi mungkasi.

DB

Related posts

Leave a Comment