Karcis Sepur Mudik Riyaya Bisa Dipesen 14 Februari !

kereta lebaran

JAKARTA, Detak Berita – PT Kereta Api Indonesia (Persero) wis wiwit adol  karcis sepur  kanggo angkutan riyaya wiwit tanggal 14 Februari 2020 utawa pas-e ing dina  Jumat sesok.  Karcis iki bisa dibuka lan dipesen ing web KAI, aplikasi KAI Access, lan kabeh kanal pangedolan resmi KAI liyane. Direktur Utama KAI Edi Sukmoro kandha yen karcis kang wis dituku ing tanggal 14 Februari  arupa  jadwal mlakune sepur  reguler H-10 nganti  H+10 riyaya. Pas-e ing jadwal 14 Mei nganti  4 Juni 2020. “Karcis KA Reguler  wektu Angkutan Riyaya 1441 H arep d…

Read More