Udan Deres Banget, Dalan-dalan ing Surabaya Banjir Maneh

Surabaya Banjir detakberita

Surabaya Banjir detakberita

SURABAYA, Detak Berita – Dalan-dalan Surabaya direndhem banjir maneh sawise udan deres wiwit nyiram kira-kira jam 6 sore. Sak bagiyan titik dalan ing sak bagiyan daerah kerendhem banyu. Macet uga ora bisa diendhani.

Saka kabar kang diklumpuk-ake, sak bagiyan daerah kang kerendhem banjir yaiku Simorejo, Simo Gunung, HR Muhammad, Mayjen Sungkono, Petemon, Asemrowo, Putat Jaya, lan Dukuh Kupang.

Dhuwure banjir rena-rena kanggo saben daerah wiwit kencet nganti bangkekan uwong diwasa.

“Iki banyune arep mlebu omah, wis ing teras”, kandhane Diani, salah siji warga Simorejo, Sabtu (1/2/2020).

Sauntara dalan-dalan dhewe wis kerendhem banyu sak kencet nganti kentol uwong diwasa.

“Sadurunge durung nate kaya ngene iki”, kandhane Diani.

Sauntara ing dalan Mayjen Sungkono, dalan-dalan kerendhem  banjir dhuwure sak trotoar dalan lan ora sak dhuwur banjir sadurunge. Nalika alon-alon susut, kang kasisa yaiku macet lumayan banget.

DB

Related posts

Leave a Comment