Sekolah SD Ambruk, 1 Murid lan Guru Mati, 11 Mlebu Rumah Sakit

cross polisi

cross polisi

SURABAYA, Detak Berita – Gedung kelas Sekolah Dasar Negeri (SDN) Gentong ing kutha Pasuruan ambruk, Selasa (5/11/2019) esuk.

Siji Guru lan siji murid dilapor-ke mati ing panggonan, sauntara 11 murid liyane mlebu  rumah sakit merga ngalami tatu ketiban reruntuhan gedung kelas.

Kabar kang dikumpul-ke saka Polda Jatim, gedung SDN ing dalan Kyai Sepuh nomer 49, Kelurahan Gentong Kecamatan Gadingrejo iku dilapor-ke ambruk jam 08.15 WIB.

Gedung iku dinggoni 4 kelas yaiku kelas II A, II B, V B, lan V A.

“Murid kelas II A lan II B lagi sinau ing ruang kelas, sauntara kelas V A lan V B lagi ana olahraga ing njaba kelas. Nanging, ing kelas iku ana siji murid kang lara lan turu ing njero kelas lan siji guru,” kandhane Kabid Humas Polda Jatim, Kombes Frans Barung Mangera.

Guru mulang kang mati ing panggonan jeneng-e Sevina Arsy Putri Wijaya (19). Kurban mati nalika ana ing kelas V A.

Sauntara, murid kang mati saka kelas II B, jeneng-e Irza Almira. Kaloro kurban mati ketiban reruntuhan bangunan kelas.

Barung kandha, tim saka Polda Jatim lan Polres Kota Pasuruan langsung menyang panggonan kedadean sawise nerima laporan.

“Tim langsung nyambut gawe olah TKP, ngamanke barang bukti lan mlayok-ake kurban menyang rumah sakit paling cedhak,” dheweke kandha.

DB

Related posts

Leave a Comment