Sekolah SD Ambruk, 1 Murid lan Guru Mati, 11 Mlebu Rumah Sakit

cross polisi

SURABAYA, Detak Berita – Gedung kelas Sekolah Dasar Negeri (SDN) Gentong ing kutha Pasuruan ambruk, Selasa (5/11/2019) esuk. Siji Guru lan siji murid dilapor-ke mati ing panggonan, sauntara 11 murid liyane mlebu  rumah sakit merga ngalami tatu ketiban reruntuhan gedung kelas. Kabar kang dikumpul-ke saka Polda Jatim, gedung SDN ing dalan Kyai Sepuh nomer 49, Kelurahan Gentong Kecamatan Gadingrejo iku dilapor-ke ambruk jam 08.15 WIB. Gedung iku dinggoni 4 kelas yaiku kelas II A, II B, V B, lan V A. “Murid kelas II A lan II B lagi sinau…

Read More