Asrama Mahasiswa Nusantara Arep Dibangun ing Surabaya lan Malang

khofifah1

SURABAYA, Detak Berita – Gubernur Khofifah Indar Parawansa pengen mahasiswa saka kabeh daerah kang kuliah ing Jatim bisa dadi siji karo mahasiswa saka daerah liya. Dheweke pengen werna-werna iki dadi  manunggal kang nguwatke bangsa. Khofifah uga nyambut apik mbangun-e Asrama Mahasiswa Nusantara (AMN) ing Indonesia. Ana enem kang dibangun ing Indonesia, yaiku ing Manado, Makassar, Jakarta lan Yogyakarta. Ing Jatim oleh bagiyan loro asrama ing Surabaya lan Malang. “Tim gelem ndeleng  tlatah kang disiapke Pemprov ing daerah Siwalan, wis rapat karo werna-werna perguruan tinggi, lan alhamdulilah ing sajroning rencana pamekaran…

Read More