Khofifah Kandha GBT Mambu Sampah, Pemprov Jatim: Aja Ditanggepi Elek

khofifah

khofifah

SURABAYA, Detak Berita – Omongan Gubernur Jatim Khofifah Indar Parawansa kang kandha Stadion Gelora Bung Tomo (GBT) mambu sampah panen werna-werna komentar. Banjur apa tanggepan Pemprov Jatim?

“Ibu gubernur menehi apresiasi banget  Bonekmania lan Pemkot Surabaya. Nanging pilihan liya kudu tetep disiap-ke, supaya kasempetan dadi pangginan tuan rumah Piala Dunia U 20 iki ora arep pindah menyang provinsi liya,” kandha Kepala Biro Humas lan Protokol Pemprov Jatim, Aries nalika ditemoni ing Kantor Gubernur Jatim, Surabaya, Sabtu (2/11/2019).

Amerga, Khofifah tetep pengen lan supaya Jatim kapilih dadi salah siji panggonan Piala Dunia U-20 saka 6 pangginan kang dibutuhke. Kanggo iku, tipak menteri sosial iku wis nyiap-ke papat pilihan stadion.

Papat stadion iku antara liya Stadion Kanjuruhan Malang, Stadion Gelora Delta Sidoarjo, Stadion Surajaya Lamongan lan Stadion Gelora Bangkalan. Dipilih-e papat-papat-e stadion iku merga dianggep wis ngebaki standar kang disaran-ke FIFA.

“Ibu Gubernur pengen banget Jatim bisa dipilih dadi salah siji panggonan saka 6 panggonan kang dibutuhke kanggo piala dunia U-20. Ndadek-ake sawetara pilihan tengah kita siapke kanthi apik,” Aries kandha.

Yen bab omongan Khofifah bab mambu sampah ing sacedhake GBT, Aries kandha bab iku merga dadi ujud usul lan motivasi kanggo Pemkot Surabaya supaya ngrampung-ke  bab ambune sampah. Dheweke pengen omongan Khofifah ora disalahpahami lan ditanggepi elek.

“Kita rembugan kanthi nasional, dudu daerah saben daerah. Bab iki aja disalaharti-ake lan ditanggepi elek. Ora ana Surabaya, ora ana Malang, kang ana Jawa Timur lan Indonesia,” Aries mungkasi.

DB

Related posts

Leave a Comment