Khofifah Kandha GBT Mambu Sampah, Pemprov Jatim: Aja Ditanggepi Elek

khofifah

SURABAYA, Detak Berita – Omongan Gubernur Jatim Khofifah Indar Parawansa kang kandha Stadion Gelora Bung Tomo (GBT) mambu sampah panen werna-werna komentar. Banjur apa tanggepan Pemprov Jatim? “Ibu gubernur menehi apresiasi banget  Bonekmania lan Pemkot Surabaya. Nanging pilihan liya kudu tetep disiap-ke, supaya kasempetan dadi pangginan tuan rumah Piala Dunia U 20 iki ora arep pindah menyang provinsi liya,” kandha Kepala Biro Humas lan Protokol Pemprov Jatim, Aries nalika ditemoni ing Kantor Gubernur Jatim, Surabaya, Sabtu (2/11/2019). Amerga, Khofifah tetep pengen lan supaya Jatim kapilih dadi salah siji panggonan Piala…

Read More