Iki Pangakon-e Utusan-e Ahmad Dhani kang Njupuk Formulir Pilwali Surabaya

utusan dhani

SURABAYA, Detak Berita – Ahmad Dhani ngakon uwong njupuk formulir pendaftaran kanggo Pilwali Surabaya 2020 liwat DPC Gerindra. Kang diakon dadi relawan Dhani jeneng-e Hariyadi Nugroho. Hariyadi mbener-ke yen dheweke kang njupuk formulir. Njupuk-e formulir iku dadi inisiatif-e kang pengen ndeleng idola-ne maju sajroning Pilwali Surabaya 2020. Ucul saka iku, dheweke ngaku diakon Ahmad Dhani supaya njupuk formulir iku. “Gandheng bab njupuk-e formulir pancen aku njupukl formulir menyang kantor DPC (Gerindra) Surabaya. Kang sawetara wektu kang kepungkur aku diakon Mas Dhani supaya njupuk formulir iku. Kang gunane kanggo Mas Dhani…

Read More