Sah! DPR Tetepke Idham Azis dadi Kapolri

kapolri 2019

JAKARTA, Detak Berita – DPR ngesahke panetepan Komjen Idham Azis dadi Kapolri. Komjen Idham sah dadi Kapolri sawise disetujoni liwat sidang paripurna DPR. Paripurna dianak-ke ing Kompleks Parlemen, Senayan, Jakarta, Kamis (31/10/2019). Idham sadurunge wis liwat uji kepatutan lan kelayakan (fit and proper test) kang dianak-ke Komisi III DPR nalika Rabu (30/10/2019). Ketua Komisi III DPR Herman Hery nate kandha laporan bab fit and proper test tumrap Idham ing ngarepe sidang paripurna sore iki. Idham kapilih kanthi aklamasi. “Sawise fit and proper test, Komisi III DPR nglakokake pleno. Saka pleno,…

Read More