Persebaya Kalah, Panyengkuyung-e Semrawut, Baliho Diobong

persebaya kalah

persebaya kalah

SURABAYA, Detak Berita – Kalah-e Persebaya Surabaya saka PSS Sleman ndadek-ake semrawut. Panyengkuyung kang kuciwa  mlebu ngliwati njero lapangan lan ngrusak.

Ing kandang-e dhewe, Stadion Gelora Bung Tomo, Selasa (29/10/2019) sore WIB, Persebaya kalah 2-3 sajroning terusan Liga 1. Nalika wasit Thoriq Alkatiri nyebul sempritan dawa tanda bal-balan bubar, panyengkuyung nyerbu mlebu lapangan.

Sawetara fasilitas ing njero lapangan dirusak karo panyengkuyung. Baliho ing pinggir lapangan dadi sasaran amukan.

Panyengkuyung malah ngobong baliho kang ndadek-ake beluk ireng banget mumbul mendhuwur. Dheweke uga mlebu menyang lorong kang main.

Kang tugas kaamanan ngupayak-ake nglerem-ake nesune panyengkuyung, nanging upaya iku ora kasil. Sauntara kang main kaloro tim lan uga panitia bal-balan kasil nyelametne dhewe.

Kalah-e tumrap PSS ndadek-ake Persebaya gagal menang sajroning enem bal-balan pungkasan. Dheweke saiki manggon ing nomer sanga  klasemen kanthi poin 31. Asil menang kaping pitu, kaping 10 padha, lan kaping wolu kalah.

DB

Related posts

Leave a Comment