Persebaya Kalah, Panyengkuyung-e Semrawut, Baliho Diobong

persebaya kalah

SURABAYA, Detak Berita – Kalah-e Persebaya Surabaya saka PSS Sleman ndadek-ake semrawut. Panyengkuyung kang kuciwa  mlebu ngliwati njero lapangan lan ngrusak. Ing kandang-e dhewe, Stadion Gelora Bung Tomo, Selasa (29/10/2019) sore WIB, Persebaya kalah 2-3 sajroning terusan Liga 1. Nalika wasit Thoriq Alkatiri nyebul sempritan dawa tanda bal-balan bubar, panyengkuyung nyerbu mlebu lapangan. Sawetara fasilitas ing njero lapangan dirusak karo panyengkuyung. Baliho ing pinggir lapangan dadi sasaran amukan. Panyengkuyung malah ngobong baliho kang ndadek-ake beluk ireng banget mumbul mendhuwur. Dheweke uga mlebu menyang lorong kang main. Kang tugas kaamanan ngupayak-ake…

Read More