Hawa Panas ing Ngendi-endi Daerah Indonesia, Iki 3 Jalaran-e

ilustrasi-suhu-panas

JAKARTA, Detak Berita – Hawa panas kang nerak sawetara daerah ing Indonesia sawetara wektu iki isih dadi rembugan anget. Ora sethithik warga kang takon jalaran-e hawa kang nganti sak dhuwur-e 35 derajat Celcius ing sawetara daerah. Njawab pitakonan iku, Kepala Bidang Prediksi lan Peringatan Dini Cuaca, Badan Meteorologi Klimatologi lan Geofisika (BMKG), Miming Saepudin MSi kandha yen hawa panas kang kedadean amerga telu jalaran utama. Kapisan, kahanan srengenge kang lagi ana ing daerah Indonesia, saiki katon jelas banget kulminasi-ne. “Triangle utama fenomena hawa panas iki kedadean merga titik srengenge. Ing…

Read More