Seneng-e Risma Weruh Indonesia Tuan Rumah Piala Dunia U-20

risma

SURABAYA, Detak Berita – Wali Kota Surabaya Tri Rismaharini katon mesem sumringah nalika weruh Indonesia resmi dipilih dadi  tuan rumah Piala Dunia U-20 ing 2021. Risma ngucap syukur FIFA menehi kapercayan kanggo Indonesia. Linuwih maneh, Stadion Gelora Bung Tomo ing Surabaya, Jawa Timur, uga dadi sawijining calon stadion gawe nggelar kedadean iku. “Dak ucapke puji syukur marang Tuhan Kang Maha Esa kang ngabulke kapengenanku,” kandhane Risma, nalika ditemoni ing omah dines  wali kota, ing dalan Sedap Malam, Surabaya, Jawa Timur, Kamis (24/10/2019). “Kapengenan iku supaya mongkok-ake bocah-bocah Surabaya (kinabul). Dheweke…

Read More