Prabowo Calon Menteri, Panliti LIPI: Kanggo Apa Pemilu yen Pungkasane Kekuwatan Didum?

owo-owi

JAKARTA, Detak Berita – Kepala Pusat Panlitian Politik Lembaga Ilmu Pengetahuan Indonesia (LIPI) Syamsuddin Haris menehi kritik upaya Presiden Joko Widodo ngajak pihak oposisi supaya gabung ing kabinet-e. Dheweke nyontoke Ketua Umum Gerindra Prabowo Subianto lan Wakil Ketua Umum Gerindra Edhy Prabowo kang dijuluk karo Jokowi menyang Istana Kepresidenan. Dheweke diproyeksi-ake dadi calon menteri. Kamangka, Prabowo lan partai-ne dadi  saingan-e Jokowi sajroning Pilpres 2019. “Kanggo apa kita nganak-ake pemilu yen pungkasan-e kakuwatan iku didum antara kang menang lan kang kalah ? Ya yen kompetisi bal-balan kaya kabeh oleh piala,” kandhane…

Read More