UU KPK Anyar Lumaku Dina iki, Ekonom Rame-rame Nyurati Jokowi

jodicore100118-1

JAKARTA, Detak Berita – Para ekonom melu rembugan bab polemik Revisi Undang Undang Komisi Pemberantasan Korupsi utawa UU KPK. Revisi iku dianggep luwih elek tinimbang UU KPK sadurung-e, merga bisa ngilangke dayane KPK lan ngancem daya guna panyegahan korupsi. “Amanah konstitusi kaya ana sajroning Pembukaan UUD 1945 alinea papat, ora bisa kagayuh yen korupsi menyang endi-endi ing Indonesia. Madegke KPK yaiku amanah reformasi sisan uga amanah Konstitusi. Revisi UU KPK luwih elek tinimbang UU KPK 2002 merga RUU KPK ngilangke daya fungsi panindakan KPK, lan ndadek-ake KPK ora independe maneh,”…

Read More