Jaga-jaga Demo ing Gedung DPR, 5.500 uwong TNI-Polri Siyaga

Polisi-dan-tentara

Polisi-dan-tentara

JAKARTA, Detak Berita – Akehe 5.500 personel gabungan TNI/Polri di dhunke menyang Gedung DPR/MPR RI, Jakarta. Bab iku kanggo jaga-jaga yen ana demo ing sacedhake gedung DPR/MPR.

“5.500 uwong gabungan disiapke kanggo jaga-jaga anane aksi unjuk rasa,” kandhane Kabid Humas Polda Metro Jaya, Kombes Raden Prabowo Argo Yuwono nalika dikonfirmasi, Senin (14/10/2019).

Argo kandha, jumlah iku uga anane saka Pemprov DKI Jakarta. Senadyan mengkono, nganti sore iki durung ana informasi gandheng aksi unjuk rasa ing Gedung DPR/MPR RI.

“Menehi weruh (demonstrasi) menyang Polda kanggo dina iki durung ana,” kandhane.

Sauntara iku, Kasubdit Bin Gakkum Ditlantas Polda Metro Jaya, AKBP Muhammad Nasir kandha, akehe 315 uwong lalu lintas wis di dhunke kanggo ngatur lalu lintas ing sacedhake gedung DPR/MPR RI.

“Uwong lantas luwih kuwat 315 di dhunke kanggo jaga-jaga demo,” kandhane Nasir.

Mengkene pindahan  lalu lintas ing sacedhake DPR :

  1. Dalan Gatot Subroto kang menyang Slipi ditutup ing ngisor dalan layang Ladokgi, diarahke menggok ngiwa menyang Gerbang Pemuda.
  2. Dalan Gerbang Pemuda kang ngiwa menyang Dalan Gatot Subroto ditutup muterwalik menyang Gerbang Pemuda ing ngisor Ladokgi utawa terus menyang Dalan Gatot Subroto ngetan utawa menyang Bendungan Hilir.
  3. Dalan Gerbang Pemuda menyang Asia Afrika dimenggok-ake ngiwa menyang Dalan Asia Afrika terus menyang Dalan Senayan lan Dalan Pakubuono.
  4. Dalan Asia Afrika ngulon bisa terus menyang Dalan Tentara Pelajar utawa menyang Dalan Gerbang Pemuda muter walik ing ngisor Ladokgi.
  5. Dalan Tentara Pelajar saka Manggala Wanabakti ing TL Palmerah dilurus-ke menyang Permata Hjau lan Kebayoran Lama lan menggok ngiwa ditutup.
  6. Dalan Tentara Pelajar pojok Manggala Wanabakti Dalan Gatot Subroto ditutup kanggo nyegah nglawan arus lan muter walik kendaraan.

DB

Related posts

Leave a Comment