Dijaga pres Polisi, kang Nyunduk Wiranto Digawa menyang Mabes Polri

polsek Menes

polsek Menes

PANDEGLANG, Detak Berita – SA utawa Abu Rara kang nyunduk Menko Polhukam Wiranto digawa menyang Mabes Polri bareng siji liyane, Fitri Diana. Kalorone wis diamanke ing Mapolsek Menes, Pandeglang, Banten, kanggo pamriksan wiwitan.

Kalorone digawa kira-kira jam 06.30 WIB sore nganggo minibus kanthi dikawal polisi. Polisi njaga pres panindak, banjur Mapolsek Menes uga dijaga atusan personel polisi.

“Pananganan karo Densus lan digawa menyang Mabes Polri,” kandhane Kabid Humas Polda Banten Kombes Edy Sumardi ing Menes, Pandeglang, Banten, Kamis (10/10/2019).

Edy kandha polisi wis nggeledah kontrakan pasutri iki ing Kampung Sawah ing Desa Menes. Polisi ngamanke sawetara barang.

“Ana panggeledahan, ana kang digawa,” kandhane.

Atusan warga nggrombol ing Mapolsek Menes kawit kaloro panindak diamanke. Panggonan Mapolsek Menes karo kontrakan panindak kira-kira 1 kilometer lan ora adoh saka  panggonan panyundukane Wiranto.

Related posts

Leave a Comment