Bab Muncratan Lenga Surabaya, Pemkot Ngenteni Kementerian ESDM

minyak surabaya

SURABAYA, Detak Berita – Pemkot Surabaya ngaku ora bisa tumindak akeh bab muncratan lenga lan banyu ing pekarangan omah warga Jalan Kutisari Utara III No 19. Pemkot ngenteni Kementerian ESDM cawe-cawe. “Saktenane yen wis kaya iki rak tanggung jawab-e Kementerian ESDM,” kandhane Kepala BPB Linmas Kota Surabaya Eddy Christijanto ing panggonan muncratan, Jumat (26/9/2019). Miturut Eddy, Dinas Lingkungan Hidup (DLH) Pemkot Surabaya wis ngirimke surat menyang Kementrian ESDM. Nanging nganti saiki durung ana putusan gandheng muncratan lenga lan banyu iku. “Mau aku wis telepon Kepala Dinas Lingkungan Hidup. Kita wis…

Read More