Jokowi Mangkat menyang Yogyakarta, Nemoni Mahasiswa Hindu

jokowi ke yogya

jokowi ke yogya

JAKARTA, Detak Berita — Presiden Joko Widodo, Rabu (29/8/2018) jam 09.45 WIB, mangkat menyang  Provinsi Daerah Istimewa Yogyakarta.

Ing kana, Presiden Jokowi arep nekani bukaan Mahasabha (Kongres Nasional XI) Kesatuan Mahasiswa Hindu Dharma Indonesia.

Oleh saka siaran pers sah saka Istana, Presiden mangkat saka Pangkalan Udara TNI ing Halim Perdanakusuma, Jakarta Timur, nganggo Pesawat Kepresidenan Indonesia-1.

Menteri Riset, Teknologi, lan Pendidikan Tinggi M Nasir melu ngancani kegiatan Presiden ing Yogyakarta.

Presiden karo rombongan tekan ing Pangkalan TNI AU Adisutjipto Kabupaten Sleman jam 10.35 WIB. Tekane Presiden karo rombongan diterima Gubernur DIY Sri Sultan Hamengku Buwono X.

Rencanane, sadurunge nekani bukaan Mahasabha (Kongres Nasional XI) Kesatuan Mahasiswa Hindu Dharma Indonesia, Presiden ana jaduwal ndeleng program dana desa luwih dhisik ing Bendung Klontongan, desa Sendangtirto, Kabupaten Sleman.

Program dana desa ing daerah iku diweruhi arupa saluran banyu kanggo daerah pasawahan rakyat.

DB

Related posts

Leave a Comment