Menhub nJamin Sepur Cepet JKT-SBY Ngangge Produk Lokal

kereta cepat Jkt Sby

JAKARTA, Detak Berita – Pemerintah arep mbangun sepur cepet Jakarta-Surabaya. Proyek iki ngajak Jepang liwat JICA (Japan International Cooperation Agency). Miturut Menteri Perhubungan (Menhub) Budi Karya Sumadi Kementerian Perhubungan (Kemenhub) arep  mestek-ake  proyek sepur cepet Jakarta-Surabaya ngangge produk lokal utawa local content (kandutan lokal) iki. Iki cocok karo instruksi-ne Presiden Joko Widodo (Jokowi) supaya nyuda impor ing proyek-proyek infrastruktur. “Sepur setengah cepet Jakarta-Surabaya sajroning  FS (Feasibilty study). Aku arep njaluk pra FS-e sajroning wektu cedhak lan aku arep  ndeleng pira local content-e diundhak-ake, nanging kanthi sistematis dadi TOR supaya ngundhal-ake…

Read More