MRT Uji Coba Bab Sinyal nganti Stasiun Bundaran HI

MRT 2018

JAKARTA, Detak Berita  – PT MRT Jakarta neruske uji coba sistem sinyal (system acceptance test) nganti Stasiun Bundaran Hotel Indonesia (HI) ing Senin (20/8/2018). Uji coba iki nganggo rangkaian sepur kapisan MRT Jakarta kanthi daerah uji coba saka  Depo Lebak Bulus menyang Stasiun Bundaran Hotel Indonesia liwat dalan up-track (rel menyang Stasiun Bundaran Hotel Indonesia) lan balik menyang Depo Lebak Bulus uga liwat dalan up-track. “Kanggo kapisan-e sepur MRT Jakarta liwat ing dalan ngisor lemah. SAT sinyal kasil cocok karo kepenginan,” kandhane Corporate Secretary MRT Jakarta Tubagus Hikmatullah sajroning katerangan…

Read More