Lindhu Lombok, 143 Pasien Diramut ing Lapangan Kantor Pemda Sumbawa

gempa lombok 2018-1

gempa lombok 2018-1

JAKARTA, Detak Berita  – Lindhu kang gedhene 7 SR nggoyang maneh Lombok, NTB. Jalaran lindhu iku, akehe 143 pasien saka RSUD Sumbawa Besar kudu dipindahke menyang  lapangan.

Kabar saka Kapolres Sumbawa Besar AKBP Yusuf Sutedjo, Senin (20/8/2018), pindahan dilakok-ake ing Senin tengah wengi kira-kira jam 00.35 Wita.

“Dilakok-ake  pindahan tumrap pasien saka RSUD Sumbawa 143 uwong menyang  Lapangan Kantor Pemda jalaran saka lindhu kang gedhene 7 SR,” kandhane Yusuf sajroning katerangan katulis, Senin (20/8/2018).

Pindahan dilakok-ake  utamane kanggo ngendhani  lindhu susulan. Sawetara  tenda wis dimadeg-ake Sabhara lan Brimob Subden 2a Sumbawa kanggo dipanggoni para pasien.

“Alasan mindah-ake pasien iku yaiku kanggo ngendhani kedadean lindhu susulan lan kedadean sawijining kang ora dipengin-ake,” tutur-e Yusuf.

Sadurunge lindhu 7 SR kedadean ing Minggu (19/8/2018) wengi kira-kira jam 21.56 WIB. Sumber lindhu ana ing etan lor Lombok Timur.

DB

Related posts

Leave a Comment