Asil Jagung nganti Juli 2018 Nggayuh 19 Yuta Ton

jagung 2018

JAKARTA, Detak Berita – Asosiasi Petani Jagung Indonesia (APJI) nyathet kasunyatan asil  jagung nganti Juli 2018 nggayuh 19 yuta ton saka kabeh sasaran 30 yuta ton. Ketua APJI Sholahuddin kandha pihak-e yakin asil jagung nganti pungkasan taun bisa nggayuh sasaran. Jalaran dheweke nganggep  panen ing taun iki nyakup lemah kang amba. “Sasaran kira-kira 30 yuta ton. Saiki wis meh nggayuh 18-19 yuta ton ing Juli. Telungwulan kaping 1 nggayuh 12,5 yuta ton. In syaa Allah kagayuh merga panen pungkasan taun saiki amba banget tandur-e,” kandhane dheweke ing Kementerian Pertanian, Jumat…

Read More