Polresta Pasuruan Entek-entekan Ngamanke Loro Pilkada

Polresta Pasuruan detak berita

Polresta Pasuruan detak berita

PASURUAN, Detak Berita – Ngadhepi Pemilihan Kepala Daerah (Pilkada) 2019, Polresta Pasuruan nglakok-ake apel kanggo nyiapke  pangamanan loro pilkada ing daerah-e.

Kapolresta Pasuruan mandhes-ke  pihak-e entek-entekan sajroning ngamanke wektu kampanye, ngadhepi nganti sarampung- e coblosan.

“Kita arep entek-entekan ya. Apamaneh ing daerah kita rak ana loro Pilkada. Kabeh skenario wis disiapke”, kandhane Kapolresta Pasuruan AKBP Rizal Martomo, Selasa (19/2/2018).

Loro pilkada kang dikarepke yaiku Pilihan Gubernur (Pilgub) Jatim lan Pilihan Bupati (Pilbup) Pasuruan.

“Sak bagiyan daerah kita uga nggelar Pilbup merga kalebu daerah Kabupaten Pasuruan”, kandhane.

Rizal kandha, suwene wektu kampanye pihak-e mudhun-ke 300 uwong utawa 2/3 uwong saka Polresta Pasuruan kang cacah-e nganti 500 uwong.

“Wektu tenang kita arep mudhunke 1/3 pasukan. Lan maneh kita mudhunke 2/3 pasukan nalika coblosan lan sarampung-e coblosan”, kandhane.

Miturut Rizal, pihak-e uga koordinasi karo TNI lan unsur pangamanan liya kanggo mestek-ake loro pilkada ing Pasuruan mlaku aman lan kasil.

“Aku pengen pilkada ing Pasuruan  aman. Dak pengen-ke marang rakyat uga melu mbantu aparat njaga kaamanan lan katertiban”, pungkas-e.

DB

Related posts

Leave a Comment