Limang Desa ing Banyuwangi Diterak Banjir, Loro Treteg Kintir

banyuwangi banjir

BANYUWANGI, Detak Berita – Atusan omah warga ing Kecamatan Pesanggaran, kerendhem banjir jalaran amber-e kali. Sawetara warga kudu dievakuasi saka omah-e  merga dhuwur-e banyu mlebu menyang omah-omah nganti 30 cm nganti 1 meter wiwit Rabu (10/1/2018) bengi. Data saka Pos Sadar Bencana Badan Penanggulangan Bencana Daerah (BPBD) Banyuwangi, ana limang desa kang kena banjir. Antara liya, desa Pesanggaran, Sumberagung, Sumbermulyo, Kandangan lan Sarongan Kecamatan Pesanggaran. Udan ing daerah iku wiwit jam 17.00 WIB nganti jam 23.00 WIB. Ndadek-ake, dhuwur-e banyu mundhak terus lan atusan omah warga kerendhem banyu. Warga kang…

Read More