Sawise Anyaran Taun, Rega Lombok lan Brambang Mundhak

cabai rawit 2018

JAKARTA, Detak Berita – Sawise natal lan anyaran taun 2018 rena-rena kabutuhan pokok ngalami undhakan rega kaya pitik, sayuran, lombok lan beras. Miturut pangamatan, rega lombok ing Pasar Rumput, Jakarta Selatan ngalami undhakan. Lombok abang keriting kang sadurunge didol rega Rp 35 ewu sak kilo, mundhak dadi Rp 40 ewu sawise anyaran taun. Sauntara iku kanggo lombok rawit jawa kang sadurunge regane Rp 55 ewu sak kilo-ne ngalami undhakan dadi Rp 60 ewu sak kilo. Rena lombok dhewe-dhewe iku ngalami undhakan gedhene Rp 5 ewu. Salah siji bakul lombok ing…

Read More