Saya Panas, Tarung Reklame Gus Ipul vs Khofifah ing Surabaya

gus ipul anas

gus ipul anas

SURABAYA, Detak Berita – Hawa saingan Pilgub Jatim 2018 wiwit  krasa ing kutha Surabaya. Reklame calon kang dipasang rebutan wigati.

Reklame kang gambar-e Bacagub Khofifah Indar Parawansa karo Emil Dardak katon ing Jalan Ahmad Yani lan Pasar Kembang.

“Ana 6 titik kang sumebar ing Surabaya”, kandhane Ketua Badan Pemenangan Pemilu (Bappilu) DPC Partai Demokrat Surabaya Herlina Harsono Njoto, Minggu (24/12/2017).

Desain reklame kang gambar-e  Khofifah-Emil iki beda karo reklame saingan-e.

Yen reklame kang dipasang PDIP mung fokus foto duet Saifullah Yusuf utawa Gus Ipul – Abdullah Azwar Anas, ing reklame Khofifah-Emil uga dipasang foto utawa gambar Soekarwo kang Ketua Partai Demokrat Jatim lan sekretaris-e, Renville Antonio.

“Sakliyane ing Surabaya uga sumebar ing daerah liya ing Jawa Timur”, imbuhan-e Ketua Komisi A DPRD Surabaya iki.

Saka pangamatan, reklame kang ana pesen “Saka Demokrat kanggo Jatim” iki gambar duet Soekarwo karo Renville katon luwih dominan tinimbang pasangan calon kang dhiusung.

Yen pesen kang katulis ing reklame pasangan Gus Ipul-Anas yaiku “Kabeh Sedulur, Kabeh Makmur”.

Reklame Gus Ipul-Anas iki katon ing Jembatan Keputran nganti ing Bundaran Waru.

Informasi kang diterima, reklame paslon kang dhiusung PDIP-PKB iku dipasang ing 12 titik kang sumebar ing Surabaya.

DB

Related posts

Leave a Comment